Si ets el gestor de l’entitat, accedeix a Administració settings > EACAT Tràmits > Bústies

Només veuràs la secció de Bústies, si has activat l'opció Fer servir bústies a l'entitat a la secció General.

A la secció de Bústies, pots realitzar accions que afecten a totes les bústies de la teva entitat, com ara cercar-ne una determinada, ordenar-les segons diferents filtres; exportar els llistats de bústies resultants; i crear una bústia concreta. També pots realitzar accions específiques en una bústia en particular, com ara importar i exportar usuaris i serveis; o eliminar-la. A més, trobaràs altres accions i més informació a les subseccions Usuaris i Serveis.

A la secció Bústies hi trobes:

1. Informació genèrica sobre les bústies de l’entitat que et permet:

• Cercar bústies pel nom
  • Visualitzar relacions de bústies estructurades segons els filtres:
    • Sense UO, si la bústia no té cap unitat organitzativa (UO) associada. T'apareix quan la teva entitat fa servir UO.
    • UO, les diferents UO que s'han creat a la teva entitat. T'apareix quan es fan servis UO en la teva entitat.
    • Sense usuaris
    • Sense serveis
  • Exportar llistats de bústies, mitjançant la icona ..., aplicant-hi prèviament els filtres que necessitis.
  • Crear bústies

La bústia global té unes característiques especials i ve donada pel sistema quan actives l’organització de bústies. La bústia global neix amb tots els serveis i cap usuari. En canvi, en les bústies que crees, cal assignar-hi tant els usuaris com els serveis perquè d’entrada són buides. I, si escau, també s’hi assignaran unitats organitzatives (UO).

2. Informació específica d’una bústia determinada de l’entitat que et permet:

• Editar el nom, importar i exportar usuaris i serveis en un arxiu csv i eliminar-la, mitjançant la icona ...

La resta de la informació específica es troba en dues subseccions:

2.1 Usuaris on pots:

• Cercar usuaris
  • Filtrar la relació d’usuaris pels filtres desplegables:
    • Assignació (Tots, Assignats i Sense assignar)
    • Bústia (Tots, Amb bústia i Sense bústia). T'apareix quan la teva entitat està dins del sistema de bústies.
  • Assignar usuaris un a un o si en són molts importar usuaris a través d'un arxiu csv.

2.2 Serveis on pots:

• Seleccionar la UO que correspon a la bústia. T'apareixerà només si la teva entitat està dins del sistema de bústies i pot fer servir UO. A més, la bústia ha d'estar associada a una UO.
  • Cercar serveis
  • Filtrar la relació d’usuaris pels filtres:
    • Assignació (Tots, Assignats i Sense assignar), que només apareix en les bústies concretes ja que la bústia global té tots els serveis assignats.
    • Tipus servei (Tots, Específic i Genèric)
  • Assignar serveis un a un o si és molta quantitat importar serveis a través d'un arxiu csv.

Pots assignar serveis a les bústies que has creat; en canvi, a la bústia global no en pots assignar cap, només visualitzar-la, perquè quan es crea ja els té tots assignats.