Si ets el gestor de l'entitat, accedeix a Administració settings > EACAT Tràmits > Serveis

A la secció Serveis pots realitzar diverses accions que afecten la totalitat dels serveis de la teva entitat, com ara visualitzar la relació de serveis amb els filtres corresponents i exportar-la. També pots realitzar accions específiques per a un servei determinat, com ara veure la seva informació general, que inclou el títol, el codi funcional i l’entitat prestadora. A més pots accedir a la fitxa completa del Catàleg de serveis i tràmits per a cada servei. La resta de la informació específica es troba en les subseccions Bústies i Usuaris.

A la secció Serveis hi trobes:

1. Informació genèrica sobre els serveis de l’entitat que et permet:

• Cercar serveis
  • Visualitzar visibility relacions de serveis estructurades segons els filtres desplegables següents:
    • Bústia (Tots, Amb bústia i Sense bústia), que t'apareixerà quan la teva entitat està dins del sistema de bústies.
    • Tipus de serveis (Tots, Específic i Genèric)
    • Prestador
    • Destinatari (Tots, Soc destinatari i No soc destinatari)
  • Exportar relacions de serveis a la icona ... :
    • Exportar serveis, et descarregues el llistat de serveis resultant dels filtres seleccionats
    • Exportar volumetria de tramitació, és el llistat de serveis tramitats fins a 24/06/2024.
  • Visualitzar visibility en cada servei la fitxa informacional del Catàleg de serveis i tràmits

2. Informació específica sobre cada usuari de l’entitat que et permet:

• Accedir a la informació bàsica del servei: títol, codi funcional i prestador.
  • Visualitzar visibility el servei

La resta de la informació específica es troba en 2 subseccions:

2.1 Bústies, si la teva entitat ha optat pel sistema de bústies podràs:

• Cercar bústies
  • Filtrar la relació de bústies segons els filtres:
    • Assignació (Totes, Assignades, Sense assignar i Sense serveis)
    • UO, suposant que la teva entitat pugui fer servir unitats organitzatives. En aquest cas, t'apareix aquest filtre on hi apareixen les diferents UO que hi ha en la teva entitat.

Només veuràs la secció Bústies si has activat l’opció Fer servir bústies a l’entitat a la secció General.

2.2 Usuaris on pots:

• Cercar usuaris
  • Filtrar la relació d’usuaris per filtres:
    • Permís, amb un desplegable en el qual seleccionar els permisos d’usuari d’EACAT Tràmits
    • Sense permís bàsic