Com gestor de la teva entitat pots descarregar-te la relació d’usuaris o la relació de serveis a Administració settings > EACAT Tràmits > secció Bústies > selecciones una bústia determinada  > icona ... > Exportar usuaris o Exportar serveis en un arxiu .csv.

L’arxiu .csv té per nom usuaris-bustia-39.csv o serveis-bustia-39.csv.

Camps de l’arxiu d’usuaris de la bústia:

• Identificador, què és el número d’identificació personal de l’usuari.
  • Nom, que és el nom de l’usuari.

Camps de l’arxiu de serveis de la bústia:

• Codi_servei, que és el codi identificatiu del servei.
  • Nom_servei, que és el títol del servei.
  • Tema_servei, àmbit temàtic dins del qual s’enquadra el servei.
  • Subtema_servei, àmbits subtemàtics en què es divideix un tema.

Selecciona la bústia desitjada i exporta el llistat d'usuaris o serveis, aplicant-hi prèviament els filtres que necessitis.

Per exportar les dades correctament a un arxiu d'Excel o similar:

• Obre un full d'Excel.
  • Col·loca el cursor a la primera cel·la.
  • Al menú, selecciona Dades > Obtenir dades > D'un arxiu > De text/CSV.
  • Busca al teu ordinador i selecciona l'arxiu .csv.
  • Prem el botó Importar.
  • Apareixerà una pantalla amb totes les dades de l'arxiu. Prem el botó Carregar.