L'organització de l'entitat en bústies és opcional i la pots activar o desactivar des de General > Propietats > activant l'interruptor Fer servir bústies a l'entitat

Si bé aquesta proposta pot ser útil, val la pena considerar si hi ha una altra organització que pugui funcionar millor per a la teva entitat.

Cas d’ús

Has decidit organitzar l'accés als serveis d'EACAT Tràmits en bústies per endreçar l’entitat i per tal que els usuaris no visualitzin tots els serveis.

1. Considerant la teva quota de 30 bústies, et suggerim crear bústies basades en una lògica temàtica. Crea 18 bústies, una per a cada tema en què EACAT Tràmits categoritza els seus serveis. Troba aquesta informació a la Relació de Temes i subtemes en què es poden categoritzar els serveis específics del Catàleg de serveis d'EACAT. Aquestes bústies són:
    • Cultura
    • Economia
    • Educació i formació
    • Emergències. Seguretat
    • Esports, lleure i oci
    • Habitatge
    • Indústria i energia
    • Justícia
    • Llengua i comunicació
    • Medi ambient
    • Mobilitat i transport
    • Recerca i innovació
    • Salut
    • Serveis socials
    • Societat, ciutadania i famílies
    • Territori i paisatge. Urbanisme
    • Treball
    • Turisme
  2. Si per les característiques i el volum de tramitació de la teva entitat necessites més de 18 bústies temàtiques, s'aconsella disgregar les bústies amb més volum de tramitació en bústies subtemàtiques. Per exemple, si la bústia de Cultura necessita subdivisió, substitueix-la pels subtemes de Cultura en què estan categoritzats els serveis d'EACAT Tràmits, augmentant així el nombre total de bústies a 27:
    • Cultura - Arts escèniques
    • Cultura - Arxius
    • Cultura - Biblioteques
    • Cultura - Cinema i audiovisuals
    • Cultura - Cultura popular
    • Cultura - Lletres
    • Cultura - Memòria històrica
    • Cultura - Museus
    • Cultura - Música
    • Cultura - Patrimoni cultural
  3. Cal crear una bústia per als serveis genèrics d'EACAT Tràmits. Aquesta bústia l’anomenem Genèrica i és necessària perquè els usuaris encarregats puguin redirigir les peticions genèriques a l’usuari adequat. Amb això, ja tindràs un total de 28 bústies, incloent-hi les temàtiques, les subtemàtiques i la genèrica.

4. Pots crear una altra bústia per als serveis que creus que no es faran servir mai en la teva entitat. Aquesta bústia l’anomenarem Descartats i hi col·locaràs tots els serveis que possiblement no tramitaràs mai, bé perquè tot i poder-los tramitar no es faran servir o bé perquè no en sou destinataris. Això fa que hagis reduït en molt el número de serveis a repartir entre les bústies temàtiques, subtemàtiques i genèrica que has creat.

Per saber si un servei s’ha tramitat mai o no, pots seleccionar l'opció Exportar volumetria de tramitació des de la icona ... i es descarregarà el llistat de serveis amb el seu volum de  tramitació (de moment, aquest llistat t'ofereix una relació de tots els serveis en data 24/06/2024). En l’arxiu serveis-tramitacio-XX.csv., que es descarregarà, hi ha un camp que informa precisament sobre això. En ser un llistat molt nombrós, prepara’l per a la posterior importació a la bústia Descartats.

Troba informació relacionada en:

EGT – Com t’exportes la llista de serveis de la teva entitat dins d’EACAT Tràmits?
  5. Continua afegint serveis a la resta de bústies. Pots consultar el llistat de serveis general, que et pots descarregar a la icona "...", on hi ha tots els serveis categoritzats per un àmbit temàtic i subtemàtic. Això t’ajudarà a fer l’assignació de serveis en cadascuna de les bústies que t’hem proposat. Prèviament, a descarregar-te el llistat, aplica-hi els filtres que creguis oportú.

6. A la bústia Global, que s’ha creat automàticament, hi trobes tots els serveis i cap usuari. Per tant, cal afegir els usuaris amb càrrecs específics (secretaris/àries, interventors/es i secretaris/àries-interventors/es) que necessiten accés complet als serveis. Assegura't d'incorporar-hi també altres usuaris que requereixin accés total. FAQ 12 EGT Punto 11.6 _ FAQ 29 Punto 6.png

7. En les altres bústies temàtiques o subtemàtiques, assigna els usuaris que necessiten accés als serveis específics de cada àmbit. No cal afegir usuaris de la bústia global, ja que tenen accés a tots els serveis.

8. Un cop relacionades les 29 bústies temàtiques/subtemàtiques, Genèrica i Descartats amb la bústia Global, tens un total de 30 bústies.
    • Cultura - Arts escèniques
    • Cultura - Arxius
    • Cultura - Biblioteques
    • Cultura - Cinema i audiovisuals
    • Cultura - Cultura popular
    • Cultura - Lletres
    • Cultura - Memòria històrica
    • Cultura - Museus
    • Cultura - Música
    • Cultura - Patrimoni cultural
    • Economia
    • Educació i formació
    • Emergències. Seguretat
    • Esports, lleure i oci
    • Habitatge
    • Indústria i energia
    • Justícia
    • Llengua i comunicació
    • Medi ambient
    • Mobilitat i transport
    • Recerca i innovació
    • Salut
    • Serveis socials
    • Societat, ciutadania i famílies
    • Territori i paisatge. Urbanisme
    • Treball
    • Turisme
    • Genèrica
    • Global
  9. Utilitza la secció Serveis per consultar els serveis sense bústia assignada (filtre Bústia) i assignar-los a les bústies adequades.

Recorda que la teva organització té una lògica temàtica i subtemàtica. Pots consultar els serveis a la secció del mateix nom i utilitzar l'opció Sense bústia del filtre desplegable Bústia per visualitzar els serveis que encara no tenen bústia assignada. Afegeix aquests serveis a les bústies corresponents. Selecciona la icona visibility en el servei que vols assignar, on trobaràs l'àmbit temàtic i subtemàtic de cada servei, que t'ajudarà a decidir en quina bústia assignar-los. Per fer això:

• Ves a Serveis i selecciona el servei
    • Accedeix a la subsecció Bústies
    • Cerca el tema o subtema on es troba el servei
    • Assigna'l activant l'interruptor de la bústia

FAQ 12 EGT Punto 11.10 _ FAQ 29 Punto 10.png

1. Quan s'incorpori un nou usuari, afegeix-lo a la bústia corresponent segons les tasques que haurà de realitzar:
    • Ves a Bústies i selecciona la bústia
    • Cerca l’usuari
    • Afegeix-lo a la bústia activant l’interruptor