Si ets el gestor de la teva entitat, per descarregar-te la relació de bústies accedeix a Administració  settings > EACAT Tràmits > Bústies > icona > Exportar bústies en un arxiu .csv. Prèviament selecciona els filtres que necessitis per acotar el llistat.

L'arxiu .csv tindrà el nom busties.csv i inclourà els camps següents:

• ID: número d’identificació de la bústia dins d'EACAT.
  • Nom de la bústia.
  • Usuaris: número de persones usuàries que es troben dins de cada bústia.
  • Serveis: número de serveis que es troben dins de cada bústia.
  • Id_unitat_organitzativa:número d’identificació de la unitat organitzativa de cada bústia.
  • Nom_unitat_organitzativa: nom de la unitat organitzativa de cada bústia.

Exporta el llistat de bústies aplicant-hi els filtres que t’interessin.

Per veure les dades correctament en un full de càlcul com Excel segueix aquests passos:

1. Obre un full d'Excel
  2. Col·loca el cursor a la primera cel·la
  3. Accedeix al menú Dades > Obtenir dades > D’un arxiu > De text/CSV.
  4. Selecciona l'arxiu .csv des del teu ordinador
  5. Prem el botó Importar
  6. Apareixerà una finestra amb totes les dades de l’arxiu, prem el botó Carregar