Com a gestor de la teva entitat pots importar usuaris o serveis a una bústia. La importació d’usuaris pot resultar molt útil per a la teva entitat, especialment si té un gran volum d'usuaris.

Hi ha dues situacions clau a tenir en compte: la importació a la bústia global, on només cal importar els usuaris, ja que aquesta bústia conté tots els serveis automàticament; i la importació a una bústia concreta, on pots importar tant els usuaris com els serveis necessaris.

Per importar usuaris a una bústia, segueix aquests passos:

1. Accedeix a Administració settings > EACAT Tràmits > Bústies
  2. Selecciona la bústia on vols importar els usuaris.
  3. Prem la icona ... > Importar usuaris
  4. Selecciona un dels arxius: Usuaris o Usuaris sense afegir. Decideix si vols importar tots els usuaris disponibles o aquells que encara no estan assignats.
    • Usuaris, es baixa una plantilla buida de nom usuaris-bustia-exemple.csv, per omplir amb l'Identificador (NIF o NIE) i el Nom (nom i cognoms).
    • Usuaris sense assignar, es baixa una plantilla de nom usuaris-bustia-disponible.csv amb tots els usuaris que no estan a la bústia; i per cada usuari l'Identificador (NIF o NIE) i el Nom (nom i cognoms).
  5. Descarrega la plantilla corresponent.
  6. Prepara una de les plantilles.
  7. Puja l'arxiu preparat amb les dades d'importació i automàticament ho veuràs en el llistat de bústies.
  8. Revisa el resum d'importació per assegurar-te que tot s'ha carregat correctament.

Per importar serveis a una bústia, segueix aquests passos:

1. Accedeix a Administració settings > EACAT Tràmits > Bústies
  2. Selecciona la bústia on vols importar els Serveis
  3. Prem la icona ... > Importar serveis
  4. Selecciona un dels arxius:  Serveis o Serveis sense assignar. Decideix si vols importar tots els serveis disponibles o aquells que encara no estan assignats.
    • Serveis, es baixa una plantilla buida de nom serveis-bustia-exemple.csv, per omplir amb el Codi_servei i Nom_servei-
    • Serveis sense assignar, es baixa una plantilla de nom serveis-bustia-disponible.csv  amb tots els serveis que no estan a la bústia i el seu Codi_servei, Nom_servei, Tema_servei i Subtema_servei.
  5. Descarrega la plantilla corresponent.
  6. Prepara una de les plantilles.
  7. Puja l'arxiu preparat amb les dades d'importació i  automàticament les veuràs en el llistat de bústies.
  8. Revisa el resum d'importació per assegurar-te que tot s'ha carregat correctament.

Recorda que la bústia global ja conté de manera automàtica tots els serveis de l’entitat, només es poden importar usuaris.