La bústia global es crea a la secció Bústies en seleccionar l'opció Fer servir bústies a l'entitat. Les característiques que la diferencien de la resta de bústies concretes és que:

• Es crea automàticament i no es pot eliminar manualment.
  • N’hi ha una només per entitat.
  • Conté tots els serveis específics i genèrics de l’entitat, tant actuals com futurs.
  • Inicialment, no té cap usuari afegit. Cal afegir-los.

La bústia global es crea automàticament i conté tots els serveis de l’entitat, però inicialment no té cap usuari assignat. Si necessites que algú tingui accés a tots els serveis, hauràs d'assignar-lo específicament a la bústia global.