Si ets el gestor de la teva entitat, per descarregar-te la relació de serveis accedeix a Administració  settings > EACAT Tràmits > Serveis > icona > Exportar serveis o Exportar volumetria de tramitació en un arxiu .csv.

Podràs, per tant, descarregar-te un d'aquests 2 llistats:

Exportar serveis: l'arxiu .csv tindrà el nom serveis-bustia-null.csv i inclourà els camps següents:

• Codi_servei: codi identificatiu del servei.
  • Nom_servei: nom del servei.
  • Tema_servei, dins del qual s'emmarca el servei.
  • Subtema_servei, dins del qual s'emmarca el servei.

Exporta el llistat dels serveis, aplicant-hi prèviamet els filtres que t’interessin.

FAQ 9 EGT _ FAQ 12 EGT Punto 11.5.png

Exportar volumetria de tramitació: és un arxiu que representa el volum de tramitació de cada servei a l’entitat fins a la data 24/06/2024. L’arxiu .csv tindrà el nom serveis_tramitacio_XX.csv i inclourà els camps següents:

• Nom_servei: nom del servei.
  • Codi_servei: codi identificatiu del servei.
  • Volum_tramitació: Número de tramitacions.
  • Destinatari: nom de l’entitat destinatària del servei.
  • Prestador: Nom de l’entitat prestadora del servei.
  • Servei_genèric

Per veure les dades correctament en un full de càlcul com Excel segueix aquests passos:

1. Obre un full d'Excel
  2. Col·loca el cursor a la primera cel·la
  3. Accedeix al menú Dades > Obtenir dades > D’un arxiu > De text/CSV.
  4. Selecciona l'arxiu .csv des del teu ordinador
  5. Prem el botó Importar
  6. Apareixerà una finestra amb totes les dades de l’arxiu, prem el botó Carregar