Pots afegir usuaris i assignar serveis a una bústia de dues maneres: individualment o mitjançant la importació d'un arxiu.

Per afegir usuaris a una bústia individualment:

1. Accedeix a l’Espai del gestor des d’Administració settings > EACAT Tràmits > Bústies
  2. Selecciona la bústia a la qual vols afegir els usuaris.
  3. Selecciona Usuaris account_circle .
  4. Cerca l’usuari pel nom i cognoms.
  5. Activa l’interruptor de l’usuari.

Repeteix aquest procés per a cada usuari que vulguis afegir a la bústia.

Per assignar serveis a una bústia individualment:

1. Accedeix a l’Espai del gestor des d’Administració settings > EACAT Tràmits > Bústies
  2. Selecciona la bústia a la qual vols assignar els serveis.
  3. Selecciona Serveis i expandeix la informació de la bústia concreta perquè puguis visualitzar millor els serveis i els diferents filtres.
  4. Cerca el servei pel títol.
  5. Activa l’interruptor del servei.

Repeteix aquest procés per a cada servei que vulguis assignar a la bústia.

La bústia global ja té tots els serveis assignats i no permet assignar-ne cap més. Aquesta funció només està disponible per a les noves bústies que creïs.

L'opció d'importar usuaris i serveis és més recomanable per a bústies amb una gran quantitat d'usuaris o serveis.