Com a gestor de la teva entitat tens la capacitat de descarregar la llista d'usuaris des de:

Administració settings > Serveis AOC > account_circle Usuaris > icona … > Exportar usuaris en un arxiu .csv.

L'arxiu .csv tindrà el nom usuaris_ens_XXXX.csv i inclourà els camps següents:

• Id: identificació de l'usuari dins d'EACAT.
  • Identificador: número d'identificació personal de l'usuari.
  • Nom: nom de l'usuari.

Per veure les dades correctament en un full de càlcul com Excel, segueix aquests passos:

1. Obre un full d'Excel.
  2. Col·loca el cursor a la primera cel·la.
  3. Accedeix al menú Dades > Obtenir dades > D’un arxiu > De text/CSV.
  4. Selecciona l'arxiu .csv des del teu ordinador.
  5. Prem el botó Importar.
  6. Apareixerà una finestra amb totes les dades de l’arxiu, prem el botó Carregar.