Quan actives les bústies, apareix la secció Bústies en el menú de l’Espai del gestor de l’administració d’EACAT Tràmits, i la subsecció Bústies dins de les seccions Usuaris i Serveis.

Dins de la secció Bústies, es crea automàticament la bústia global, que conté tots els serveis de la teva entitat. Aquesta bústia és diferent de les altres perquè només té assignats serveis i no usuaris. Si hi assignes algun usuari, aquest podrà veure i treballar en tots els serveis.

A partir d’aquí, pots crear altres bústies concretes, fins arribar a la quota de la teva entitat; i en cadascuna assignar els serveis i afegir els usuaris que hi treballaran. Abans de fer-ho, dedica temps a pensar en la lògica organitzativa que millor s'adapti a les necessitats de la teva entitat.