EACAT té dos tipus d’usuaris:

• Actius: aquells usuaris que tenen permisos d’usuari (bàsic, gestor de l’entitat, prestador, signador, etc) i poden treballar dins d’EACAT Tràmits.
  • Inactius: aquells que també tenen permisos d’usuari, però el gestor de l’entitat els ha desactivat, per exemple, en cas de baixa mèdica.

Si ets el gestor de l’entitat pots activar i desactivar usuaris a Serveis AOC > Espai del gestor

Segons els tipus de permisos, un usuari pot ser:

• Bàsic, si pot accedir a l’aplicació; pot consultar i tramitar els serveis als quals té accés.
  • Gestor de l’entitat, si administra les diferents seccions de l’entitat.
  • Prestador, si pot crear els serveis i els formularis d’una entitat.
  • Signador, si pot signar un tràmit.

Pots assignar permisos a un usuari des de l’administració de Serveis AOC, i visualitzar-los des de l’administració d’EACAT Tràmits.