Pots activar i desactivar usuaris des d'Administració settings  > Serveis AOC

Desactiva un usuari, accedint a la secció account_circle Usuaris > selecciona l’usuari que vols desactivar > prem la icona > i selecciona Desactivar. Apareixerà una finestra de confirmació > prem el botó Desactivar

FAQ 7 EG.png

El mateix procediment s’aplica per activar un usuari desactivat però, en aquest cas, no hi ha cap finestra de confirmació.

Les conseqüències de la desactivació d’usuaris són les següents:

• L’usuari desactivat no podrà accedir a EACAT, ja que el sistema mostrarà un error d’autenticació.
  • Si ets gestor de més d’una entitat, podràs accedir a EACAT, però no podràs gestionar l’entitat de la qual t’han desactivat l’accés.