Com a gestor de l’entitat, tens la capacitat d’assignar permisos dels serveis AOC a usuaris específics des de account_circle Usuaris > selecciona l’usuari > Serveis AOC. En aquesta subsecció, pots activar els permisos per a cada servei AOC que vols assignar a l’usuari seleccionat.

Els serveis que apareixen a la subsecció Serveis AOC són els que han estat assignats a l’entitat.

A l’Espai personal de cada usuari es mostren els permisos dels serveis que com a gestor de l’entitat has assignat des de l’Espai del gestor de l’administració account_circle Usuaris > Serveis AOC.