Elimina usuaris des d'Administració settings > Serveis AOC

Com a gestor, pots eliminar un usuari des de la secció account_circle Usuaris > seleccionant l’usuari que vols eliminar > prement la icona > i seleccionant Eliminar.

Quan elimines un usuari, aquest ja no podrà accedir a EACAT, ja que deixarà d'existir en el sistema. Si necessita tornar a treballar amb EACAT, hauràs de tornar a crear el seu perfil amb les dades corresponents i configurar els serveis AOC als quals necessita accedir.