En fer qualsevol acció en un formulari PDF pot apareixer el següent missatge:

A la part superior del formulari, en color groc, cal clicar el desplegable "Opcions":

Qualsevol de les dues opcions (considerar el document de confiança una vegada o sempre) farà que es pugui tramitar el PDF.

L'eina demanarà desar el PDF de nou al seleccionar una de les dues opcions. Es tancarà i es tornarà a obrir de nou, i si ara executem de nou el procés que abans donava error funcionarà.