Destinataris: Gestors d'usuaris

Descripció: El nou EACAT ja està en marxa  amb accés exclusiu per a gestors els primers 2 mesos. Volem iniciar aquesta nova etapa amb tu i esperem que trobis molt útil i innovadora la nova plataforma, tant com nosaltres l’hem pensat per a tu.

Accions realitzades

21/06/2024 - Comunicat enviat als gestors d'usuaris "Prepara't per al nou EACAT": https://mailchi.mp/aoc/preparat-per-al-nou-eacat

21/06/2024 - Notícia publicada al blog de l'AOC: https://www.aoc.cat/blog/2024/preparat-per-al-nou-eacat/

21/06/2024 - Formació per a gestors del Nou EACAT: https://www.aoc.cat/blog/2024/formacio-per-a-gestors-del-nou-eacat/

25/06/2024 - Comunicat enviat als gestors "Primers passos amb el nou EACAT": https://mailchi.mp/aoc/primers-passos-amb-el-nou-eacat

26/06/2024 - Comunicat enviat als gestors "Ha arribat el moment de configurar les bústies":  https://mailchi.mp/aoc/nou-eacat-ha-arribat-el-moment-de-configurar-les-bsties