Quan envieu una tramesa genèrica, seleccioneu l’entitat pública a la qual va dirigida escrivint el nom d’aquesta entitat.

Escriviu a quin ens voleu enviar la tramesa genèrica

A més, també podeu seleccionar la unitat o òrgan d’aquesta entitat al qual va dirigida, si el gestor d’usuaris, de la entitat pública de destinació, prèviament ha creat el Grup d’usuaris/Unitat corresponent.

Seleccioneu la unitat administrativa o òrgan al qual dirigiu la tramesa genèrica

Només us dona la possibilitat de concretar l’enviament mitjançant la selecció d’una unitat o òrgan, si n’existeix algun en aquella entitat. Si el gestor d’usuaris de l’entitat de destinació NO ha creat cap Grup d’usuaris/Unitat, no us dona aquesta possibilitat i directament us apareix el botó Tramita.

Per habilitar aquestes unitats o òrgans només cal que el gestor d’usuaris vagi a la secció Configuració, en l’apartat Grup d’usuaris/Unitat i allà seleccioni Nou grup/unitat.

Un cop doneu d’alta un nou Grup d’usuaris/Unitat només cal que marquem el xec Destinatari tramesa genèrica?

En el cas d’un departament de la Generalitat de Catalunya, quan creeu un Grup usuaris/Unitat, a més de marcar el xec Destinatari tramesa genèrica? cal que afegiu les Dades de registre: el nom de l’oficina de registre, el codi que identifica el centre i el codi de l’oficina de registre.

Que l’ens de destinació hagi creat grups d’usuaris relacionats amb unitats administratives o òrgans té molta importància, per diversos motius:

• Qualsevol usuari d’un ens d’origen pot enviar una tramesa genèrica al grup d’usuaris creat.
  • Els usuaris que el conformen poden automàticament visualitzar les trameses genèriques en l’ens de destinació.
  • Els usuaris que tenen el rol de registre no han d’assignar els permisos de visualització usuari a usuari.

Trobareu més informació dels grups d’usuaris en la FAQ GU – Com crear grups d’usuaris?