Introducció

El mecanisme d'autenticació  que hem utilitzat fins ara per accedir a les aplicacions de l'AOC no funcionarà a partir d'octubre. Per això us recomanem utilitzar les seves URL de Producció i Preproducció que us relacionem en cadascuna de les seccions següents:

• URL de Producció (PRO)
  • URL de Preproducció (PRE)
URL de Producció (PRO)
Aplicació Descripció del servei URL de Producció (PRO)
EACAT Extranet de les administracions catalanes

https://pl6.eacat.cat

SIR Sistema de Interconexión de Registros

https://pl6.eacat.cat/group/aoc/sir?ensActiu=#idENS#

EFACT Portal del receptor de factures electròniques https://efact.eacat.cat/servlet/Login?idEnsActual=#idENS#
ETAULER Tauler d'anuncis i edictes https://eacat.aoc.cat/etauler?ensActiu=#idENS#
ENOTUM Gestió de notificacions electròniques https://eacat.aoc.cat/enotum?ensActiu=#idENS#
TAVI TAVI https://tavi.apps.112.extranet.gencat.cat/tavi
EVALISA Valisa electrònica https://pl6.eacat.cat/group/aoc/valisa?ensActiu=#idENS#
PSCP Plataforma de Serveis de Contractació Pública.
Espai de gestió de licitacions
https://gestio.contractaciopublica.cat
COPIA Gestió de còpies autèntiques https://eacat-cl.aoc.cat/copia?ensActiu=#idENS#
REPRESENTA Registre electrònic d'apoderaments (consulta i gestió) https://eacat.aoc.cat/representa/empleat
SIGNASUITE Eina de validació i signatura electrònica https://signasuite.aoc.cat/
TMAS Tramesa massiva de documents interadministratius https://pl6.eacat.cat/group/aoc/trameses?ensActiu=#idENS#
IARXIU Arxiu electrònic únic de documents https://www.iarxiu.eacat.cat
PORTASIGNATURES Aplicació per a la signatura de documents http://portasignatures.aoc.cat
SGEPLUS Aplicació per a la gestió economicoadministrativa dels processos electorals https://sgeplus.gencat.cat/sge-aj/AppJava/start.do?IdEnsActual=#idENS#
SEUE Seu-e, Transparència i DDOO | e-TRAM https://www.seu-e.cat/?IdEnsActiu=#idENS#
RPC Registre Públic de Contractes
Tramesa de la informació dels contractes administratius
https://aplicacions.economia.gencat.cat/rpc/
SIFECAT1420 Sistema integrat de gestió dels Fons FEDER a Catalunya 2014-2020 https://aplicacions.economia.gencat.cat/sifecat1420/indexEacat.html
SIFECAT Sistema integrat de gestió dels Fons FEDER a Catalunya https://aplicacions.economia.gencat.cat/ecofin_sfe/AppJava/startEaCat.do?reqCode=inici&IdEnsActual=#idENS#
INSTA_JUVENILS Registre unificat d’instal·lacions juvenils https://dps.gencat.cat/jov_geij/AppJava/
CESICAT Portal de Seguretat de l’Agència de Ciberseguretat http://portal.aall.cesicat.cat/
ERES20 Registre presencial i electrònic de documents https://e-registre.cat/OAC/servlet/hSrvSSOValidate?entitat=#idENS#
VIAOBERTA Intercanvi de dades entre Administracions https://pl6.eacat.cat/group/aoc/viaoberta?ensActiu=#idENS#
REGISTRE Registre entrada i sortida serveis AOC https://eacat-cl.aoc.cat/safata?ensActiu=#idENS#

URL de Preproducció (PRE)
Aplicació Descripció del servei URL de Preproducció (PRE)
EACAT Extranet de les administracions catalanes

https://plpre6.eacat.cat

SIR Sistema de Interconexión de Registros https://plpre6.eacat.cat/group/aoc/sir?ensActiu=#idENS#
EFACT Portal del receptor de factures electròniques https://aocpre.e-factura.net/servlet/Login?idEnsActual=#idENS#
ETAULER Tauler d'anuncis i edictes https://eacat-pre.aoc.cat/etauler?ensActiu=#idENS#
ENOTUM Gestió de notificacions electròniques https://eacat-pre.aoc.cat/enotum?ensActiu=#idENS#
TAVI TAVI https://preproduccio.tavi.apps.112.extranet.gencat.cat/tavi/ta
EVALISA Valisa electrònica https://plpre6.eacat.cat/group/aoc/valisa?ensActiu=#idENS#
PSCP Plataforma de Serveis de Contractació Pública.
Espai de gestió de licitacions
https://preproduccio.gestio.contractaciopublica.cat
COPIA Gestió de còpies autèntiques https://eacat-cl-pre.aoc.cat/copia?ensActiu=#idENS#
REPRESENTA Registre electrònic d'apoderaments (consulta i gestió) https://eacat-pre.aoc.cat/representa/empleat
SIGNASUITE Eina de validació i signatura electrònica http://signasuite-pre.aoc.cat/signasuite/inici
TMAS Tramesa massiva de documents interadministratius https://plpre6.eacat.cat/group/aoc/trameses?ensActiu=#idENS#
IARXIU Arxiu electrònic únic de documents https://www.preproduccio.iarxiu.eacat.cat
PORTASIGNATURES Aplicació per a la signatura de documents http://portasignatures-pre.aoc.cat
SGEPLUS Aplicació per a la gestió economicoadministrativa dels processos electorals https://pre.sgeplus.gencat.cat/sge-aj/AppJava/start.do?IdEnsActual=#idENS#
SEUE Seu-e, Transparència i DDOO | e-TRAM https://pre.seu-e.cat/?IdEnsActiu=#idENS#
RPC Registre Públic de Contractes
Tramesa de la informació dels contractes administratius
https://preproduccio.aplicacions.economia.gencat.cat/rpc/
SIFECAT1420 Sistema integrat de gestió dels Fons FEDER a Catalunya 2014-2020 https://preproduccio.aplicacions.economia.gencat.cat/sifecat1420/indexEacat.html
SIFECAT Sistema integrat de gestió dels Fons FEDER a Catalunya https://preproduccio.aplicacions.economia.gencat.cat/ecofin_sfe/AppJava/startEaCat.do?reqCode=inici&IdEnsActual=#idENS#
INSTA_JUVENILS Registre unificat d’instal·lacions juvenils https://dps.pre.gencat.cat/jov_geij/AppJava/
CESICAT Portal de Seguretat de l’Agència de Ciberseguretat http://portal.aall.pre.cesicat.cat
ERES20 Registre presencial i electrònic de documents https://preproduccio.e-registre.cat/OAC/servlet/hSrvSSOValidate?entitat=#idENS#
VIAOBERTA Intercanvi de dades entre Administracions https://plpre6.eacat.cat/group/aoc/viaoberta?ensActiu=#idENS#
REGISTRE Registre entrada i sortida serveis AOC https://eacat-cl-pre.aoc.cat/safata?ensActiu=#idENS#