Per accedir al nou EACAT, cal complir alguns requisits:

1. Navegadors web

Assegura't de consultar la llista de navegadors web suportats pel nou EACAT. Generalment, recomanem utilitzar les versions més recents de Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge o Safari per garantir una millor experiència d'usuari.

2. Autenticació

Pots accedir al servei utilitzant les teves credencials actuals. Això inclou:

• Usuari i contrasenya d’EACAT
  • Certificat digital: assegura't que el certificat digital estigui instal·lat correctament al teu navegador i sigui vàlid
  • GICAR (Gestió d'Identitat i Control d'Accés de la Generalitat i el seu sector públic)

3. Restriccions de seguretat

• Tallafocs i filtres de seguretat: en alguns entorns corporatius, el tallafocs pot imposar restriccions d’accés a certs llocs web i aplicacions per motius de seguretat. És important assegurar-te que el tallafocs no bloquegi l'accés a EACAT.
  • Verificació amb el responsable de sistemes: si experimentes problemes d’accés, consulta amb l’equip de sistemes de la teva entitat per assegurar-te que es permet l’accés a la següent URL: https://eacat3-cl.aoc.cat/eacat.

4. Recomanacions addicionals

• Actualitzacions del navegador. Cal que mantinguis el teu navegador sempre actualitzat a la seva última versió, per garantir la seva compatibilitat i seguretat.
  • Suport tècnic: En cas de problemes tècnics, posa’t en contacte amb el nostre equip de suport per obtenir ajuda addicional.