El gestor de l’entitat és qui administra el Registre de Funcionaris Habilitats (RFH). Si ets el gestor:

• Accedeix a Administració settings > Serveis AOC > account_circle Usuaris
  • Selecciona un usuari > General

Dins de l’apartat del RFH pots editar i modificar les dades següents:

• Data d’alta: la data d’incorporació de l’usuari al Registre.
  • Data de baixa: la data de sortida de l’usuari del Registre.
  • Unitat administrativa: òrgan administratiu al qual l’usuari pertany.
  • Tasques: funcions que l’usuari realitza en el Registre, com ara l’assistència als interessats en l’ús de mitjans electrònics o l’expedició de còpies autèntiques.

Cal tenir en compte que tots els usuaris poden accedir a les seves dades a account_circle Espai personal > General > RFH. No obstant això, només el gestor de l’entitat pot editar i modificar aquestes dades a l’Espai del gestor > Serveis AOC.