1. Prèviament, cal que hagueu iniciat un expedient amb un tràmit inicial des del Catàleg de tràmits, és a dir, heu d’haver enviat un tràmit inicial d’un servei específic del Catàleg de tràmits.

  En prémer Tramita s’obre un formulari que cal emplenar, signar i enviar.

 1. Un cop enviat el tràmit anterior, trobareu l’expedient iniciat a Tràmits / Els meus tràmits / Tràmits.

 1. Premeu Obre filtre per buscar l’expedient que conté el tràmit al qual voleu respondre.

 1. Cerqueu, per exemple, per servei. Com és cerca predictiva, posant-hi les paraules principals del servei us apareix la relació de serveis que les contenen. Llavors, cal que seleccioneu el servei que us interessa i, si cal, afegiu altres camps de cerca. Finalment premeu Filtra.

 1. Us apareix el resultat de la cerca, que és una relació d’expedients que corresponen a aquell servei. Cal que premeu damunt de l’expedient que us interessa.

 1. S’obre el flux de tramitació de l’expedient, que és el conjunt de tràmits relacionats amb un expedient determinat. I premeu Respon al tràmit per veure els tràmits de resposta que teniu disponibles.

 1. Dins del flux de tramitació, seleccioneu el tràmit de resposta que voleu enviar.

 1. Seleccioneu el tràmit Requeriment de documentació i s’obre un formulari que heu d’emplenar, signar i Enviar.

 1. Tot seguit us apareix el Rebut del registre electrònic, on trobareu les dades de registre del tràmit enviat.

 1. Un cop enviat el tràmit, podeu trobar l’expedient corresponent a Els meus tràmits.

 1. Si premeu damunt de l’expedient s’obrirà el Flux de tramitació. Veureu que ara hi ha 2 tràmits:
  • La Sol·licitud de subvenció, que és el tràmit amb el qual el Consell Comarcal del Bages ha iniciat l’expedient i que ha tramès al Consorci AOC, que és el prestador d’aquest servei.
  • El Requeriment de documentació, que és el tràmit amb què el Consorci AOC ha respost al Consell Comarcal del Bages, requerint-li documentació per complementar el tràmit de Sol·licitud de subvenció.
  • Podríem continuar responent als diferents tràmits perquè aquest servei, tal i com està definit ho permet i el flux de tramitació cada cop tindria més tràmits.